keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Robofisut tulivat!!!

Tsau! Dali täällä.

Amatööri onnistui tilaamaan verkkokaupasta (wish.com) minulle kolme robofisua 0,95 e kappale ja joka kalan mukana tuli vielä kaksi varaparistoakin, postimaksu 4 euroa. Eläinkaupassa robofisut maksavat peräti12,90 euroa kappale (BR-lelusta saa nyt alennuksella 7 euroa kappale) eikä friidu kuulemma huomaa niiden ulkonäössä eroa. Kaikki tämäntyyppiset tuotteet on valmistettu Kiinassa kuitenkin. No, ehkä nämä alle euron tuotteet hajoavat nopeasti? Fisut toimi, kun niitä testattiin. Sörkin niitä tassullani ja yritin saada kiinni, mutta aika vetistä puuhaa. Illalla saan leikkiä niillä uudestaan ja vähän isommassa vesimäärässä. Pattereita ei kuulemma haluta heti ensimmäisellä testikerralla tuhlata loppuun. Tulin samalla juoneeksi vettäkin, joten friidun mielestä näistä on sekä hauskuutta että hyötyä sen ajan, minkä kestävät.

Amatöörit olivat eilen IKEAssa ja toivat toisen korkean peilikaapin vessaan, kun friidun purkit eivät siihen yhteen enää mahtuneet. Jouduin koko iltapäivän neuvomaan miesamatööriä kaapin kokoamisessa, on ne sen verran työläitä. Jäi päiväunet väliin ja niinpä nukuin koko illan ja yön. Mutta se etu hinnan lisäksi noissa IKEAn kamoissa amatöörien mielestä on, että koskaan ei puutu osia ja ne saa lopulta koottua, kun noudattaa ohjeita tarkkaan. Mulle tuli IKEAsta kaksi kissanmallista kilisevää kangaslelua tuliaisiksi.
Koska ruippapehvani - kiitos Veetin uupumattoman markkinointityön - on muodostunut jo maankuuluksi käsitteeksi ja koska harkitsen sitä tavaramerkikseni, pyysin friidua ottamaan tällaisen vähän salonkikelpoisemman kuvan takapäästäni, jotta fanit voivat teettää siitä julisteita. Veetille tietysti voin lähettää tassusigneeratun printin ilmaiseksi.

Mukavaa loppuviikkoa! T. Dali, super ruippapehva"®"

Dalin ruippapehva"®"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti