tiistai 15. marraskuuta 2016

Nimi velvoittaa - Dalin taidekävely

Tsau! Dali täällä.

Miesamatööri palasi vahvuuteen lauantaina aamulla puoli seitsemältä. Kuulin, kun avain rapisi ovessa ja ryntäsin jalat sutien katsomaan. Osallistuin aamupäivän aikana matkalaukkujen purkamiseen ja juoksin edestakaisin virtaa täynnä, kunnes menin friidun kanssa ulkoilemaan. Esittelin miesamatöörille uutta, rapisevaa tunneliani.

Uusi lelu, tykkään kybällä!

Puran tässä miesamatöörin laukkua


Sunnuntaina päätin, että paksuunkin lumihankeen voi mennä ja loikin läpi kinosten, jotta pääsisin puuhun. Oltiin yli puoli tuntia ulkona enkä olisi millään tullut sisälle. Pakkasta ei ollut enää kuin pari astetta ja oli tosi kivaa vaania lintuja pihalla. Joka päivä on lenkkeilty ja tiukalla neliraajajarrutuksella minut on raahattu sisälle.

Puuhun on päästävä

Alla miesamatöörin parvekkeelta ottama kuva, kun käppäilen maanantaiaamuna friidun kanssa pihallamme olevan Sirocco -taideteoksen ohi (tekijät Kivi ja Tuuli Sotamaa). Jos seuraatte jatkossakin blogiani, saatatte nähdä muita hienoja täkäläisiä taideteoksia, joiden vieressä aiotaan friidun kanssa poseerata. Pitää vaan odottaa kevättä ja lumien sulamista, koska monet teoksista eivät nyt näy. Olen taiteesta kiinnostunut kolli, sen kai olette jo nimestänikin hiffanneet.
Taidekävelyllä friidun kanssa

Friiduamatööri on hiukan närkästynyt. Kun olen hänen sylissään rapsuteltavana, vaivun melkein nirvanaan, mutta aika harvoin silti kehrään. Jos miesamatööri tulee siihen myös silittämään, alan heti kehrätä niin kovaa kuin koneistosta lähtee. Tämä on nyt useamman kerran testattu enkä aio asiaa sen enempää perustella. Kehrään joskus muulloin friidulle, kuten aamulla klo 6:30, kun hänet pitäisi saada hereille ja leikkimään.

Friidu on nyt kissanhoidon opiskelussaan tajunnut, että monet muut kissat syövät possunsuikaleita ja nyt niitä sitten ilmestyi minunkin lautaselleni. Kaksi päivää olen ahminut niitä ja loppuja siitä 300 gramman rasiasta en enää millään jaksanut. Friidun mielestä avattu rasia on syötävä kahdessa päivässä. Nettitietojen mukaan possunsuikaleet pitäisi käyttää pakkasen kautta, mutta friidulle on sanottu, että kotimaista sianlihaa kissalle voi kuulemma antaa suoraan paketista.

Jotain jännää on tulossa. Friiduamatööri on esittänyt salamyhkäisiä vihjailuja jostain isosta paketista enkä millään keksi, mistä on kyse. Kommentoikaa tänne, jos joku arvaa. Kerron heti, kun tiedän.

T. Dali, taidetta suonissa

4 kommenttia:

 1. Olikohan se friidu taas hankkinut biojätteen täytettä. Täällä Mami alkaa pikkuhiljaa oppia tuleen kotiin lihatiskin kautta, kun sängyn alus on täynnä kelpaamattomia ruokapurkkeja��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsau Sir Patrick, broidi. Hyvä arvaus, mutta ei. Nyt on biojäteastiat täynnä ja ihan muuta tulossa. Pidetään jännityksessä. T. Dalin amatööri

   Poista
 2. Olisiko kiipeilypuuhommia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä arvaus. Pidetään vielä kissa ja kommentoija jännityksessä. T. Dalin amatööri

   Poista