maanantai 7. marraskuuta 2016

Dali kissa ennustaa vaalituloksen!

Kumpi voittaa?

Tsau! Dali täällä.

Vaikka olen kissa, pohdiskelen tässä otsaviikset kurtussa, mikä mahtaa olla USA:ssa vaalien lopputulos ja vaikuttaako se jotenkin minun ruokakuppini täyttöasteeseen. Ainakin vaaleilla on jo nyt ollut selvä romahduttava vaikutus viihdepalveluihini. Friidu, jonka vastuulla viihdepuoli on nyt, kun miesamatööri on kadonnut, vahtaa ajankohtaisohjelmia telkkarista, surffaa netissä ja lukee lehtiä puolet kauemmin kuin ennen tätä vaalihötäkkää.

No, jos se kandidaatti voittaa, jolla on brittikissan vatsapussia muistuttavat etuhiukset, ei voi tietää, kuinka levoton paikka maailmasta tulee. Hiipuuko vapaa liikkuvuus ja kaupankäyntiin tulee esteitä? Aletaanko nettiin ja sosiaalisiin medioihin pääsyä rajoittaa muuallakin kuin diktatuureissa? Pahimmillaan voisi jopa käydä niin, että että ruokakuppiini ei saada Saksasta tilattua safkaa, jonka voisin jättää syömättä. No, jospa amatöörien matkustusvimma vähän laantuisi ja olisivat enemmän palvelemassa täällä. Se ei olisi huono juttu ollenkaan. Jos kovin levottomaksi menee näillä nurkilla, kun tämä kolkka lakkaa USA:ta kokonaan kiinnostamasta, voi olla, että ruokakupin täyttyminen ei ole itsestään selvää. Jos taas se kandidaatti voittaa, jolla kaikki aika menee sähköpostien kirjoitteluun, vaalituloksesta aiheutuvat levottomuudet ehkä rajoittuvat enimmäkseen jenkkeihin. Amatöörit ovat siellä just reissanneet, joten he voivat suunnata muualle. Ehkä niitä ruokia sieltä netistä voi sitten tilata jatkossakin ja kaikki fanini voivat rauhassa jatkaa palvomistani sosiaalisessa mediassa.

Kissan intuitiolla veikkaan, että se sähköposteja suoltava friidu voittaa, mutta joutuu jättämään virkansa kesken kauden, kun tulee jotain pikku paljastuksia menneisyydestä - sellaisia, joista yksikään kolli ei joutuisi tilille.

Arvaa, missä laatikossa nukun?
Tänään muuten friidu meinasi myöhästyä hammaslääkäristä ja väitti, että se muka olisi ollut minun syyni. Höh. Ei taatusti ollut. Friidun piti jo lähteä, kun huomasi, että minua ei näy missään. Kyllä kuulin, että hän huuteli ja etsiskeli, mutta kun olin just löytänyt uuden päiväunipaikan, en viitsinyt ilmoittautua. Kun sitä etsimistä ja huhuilua oli jatkunut niin pitkään, että nukkumisesta ei enää tullut mitään, kömmin haukotellen esille. Tuossa on kuva hyllystä, jonka yhdessä mustista kangaslaatikoista olin koisaamassa. Pääsin jotenkin ujuttautumaan sinne niin, ettei laatikko liikkunut paikoiltaan. Tosi hyvä piilo!
Oltiin aamulla tuulessa ja tuiskussa ulkoilemassa. Aika karsea keli, mutta paljon lintuja.


T. Dali, vaalituloksen ennustaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti