torstai 13. lokakuuta 2016

Koirat eivät ole mun juttu ... eikä levottomat amatöörit

Tsau! Dali täällä.

Voi herkkutikkujen herkkutikku! Ulkonaliikkumiskieltoni (lääkärin määräämä) on päättynyt! Tänään pääsin valjaissa ulos pitkästä aikaa. Piha oli täynnä tinttejä, joita vaanin hirvittävän jäkätyksen säestämänä. Mutta sitten tapahtui se kamala asia, jota friiduamatööri on aina pelännyt. Friidu ei huomannut koiranulkoiluttajaa ennen kuin iso koira tömähti puskan takaa ja oli parin metrin päässä. Rääkäisin aivan hirveällä äänellä, sähisin ja ampaisin salamana friidun jalkaa ylös ja takkia pitkin seisomaan hänen niskaansa, josta käsin sähisin niin, että koko piha kaikui. Pörhistin häntäni niin paksuksi, että friidu ei hetkeen nähnyt mitään, kun pitkä ja puoli metriä paksu häntäni viuhtoi naaman edessä. Koira häipyi, mutta en suostunut tulemaan alas friidun niskasta pariin minuuttiin. Oli kyllä kammottava kokemus. Kuulin friidun puhisevan, että onneksi ei tullut laitettua kevytuntuvatakkia päälle, koska siitä ei olisi enää kuin riekaleet jäljellä. Tilanteesta ei tietenkään saatu otettua kuvia. Tässä alla oleva ulkoilukuva on otettu ennen ulkonaliikkumiskieltoa ja paljon rauhallisemmissa merkeissä tuosta lähirannasta. Rakastan vettä ja veden ääressä tallustelua. Pyydän amatööriä laittamaan tuleviin teksteihin näitä kuvia lisää, koska esiinnyn niissä mielestäni erityisen eduksi - silleen arvokkaasti ja hillitysti. Friidulla on yksi hauska reppukuvakin, laitamme sen tuonnempana.
Ulkoilemassa lähirannassa ennen ulkonaliikkumiskieltoa
No, tästä koiraepisodista toivuttuani edessä onkin sitten uusi probleema. Kaksi kuvaa kertoo enemmän kuin tuhat mouruamista.

Siis mitä?! Oottekste TAAS lähdössä johonkin???

Menkää mihin huvittaa...kyllä mä pärjään...
Olenkohan rekrytoinut itselleni ihan väärän henkilökunnan? Onneksi siellä hoitopaikassa on mukavaa ja fiksuja ihmisiä, jotka ymmärtävät kissojen päälle - toisin kuin nämä levottomat amatöörit.

Hyvät kissakamut, miten teitä palvellaan, kun henkilökunta reissaa?

Friidun kissanhoito-opinnot jatkuvat seuraavissa blogiteksteissä. Pysykää kuulolla!

T. Dali, evakkomatka häämöttää
6 kommenttia:

 1. Kaameeta! Sellanen Koira on käyny kerran meillä pikkueteisessä ja oltiin ihan hännät pörröllään sitä vastassa, että et tuu tänne meijän kämppään, vaikka oli oviki vielä välissä. Ei se sit tullu. Onneks säki selvisit säikähyksellä! T.M&A, jotka on toistaiseksi saaneet hyvän varapalvelijan omaan kotiinsa ihmisten harvojen reissujen ajaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että koirat ei ole teidänkään juttu. T. Dali, irokeesille menee (Patrickilta opittu tämä irokeesi :))

   Poista
 2. Moi.Kylläpäs sinä pelkäät koiria, minulla ei oikein kokemusta kun ulkoilen vain parvekkeella ja nyt alkaa sielläkin olla aika kylmä hrrr.Meidän palvelusväki alkoi tänään pakata mikä tietää evakkoa, se onkin jo huomenna hui:( Minua odottaa innoissaan jo palvelija, mutta minua vähän jännittää. Olen kyllä tutkinut jo uuden kodin ja löydän sieltä hyviä piilopaikkojakin. Loman jälkeen odottaa sitten rokotus ja hammastarkastus,en kyllä avaa mielelläni suuta sen tiedän jo etukäteen. Nähdään Dali Marraskuussa. T. Nelly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää evakkoretkeä ja antoisaa matkaa palvelijoille. T. Dali

   Poista
  2. Kiitos!!!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista