perjantai 10. helmikuuta 2017

Pakkasta yli 10 astetta - ei haittaa!

Tsau! Dali täällä.

Toivottavasti pakkasesta ei ole ollut kissakamuille haittaa. Minä olen ulkoillut oikein kunnolla tällä viikolla neljänä päivänä. Maantaina pääsin vain parvekkeelle. Ollaan friidun kanssa menty tonne rantaan, missä aurinko on jo lämmittänyt ihan selvästi. Pientä kevään tuntua, kun linnut laulaa niin houkuttelevasti.

Friidu on supernolo. Hän ottaa koko ajan videoita, kun juoksen ulkona ja höpisee niihin juttuja, joita saa hävetä silmät päästään. Eikä mitään kontrollia, mitä tänne blogiin postataan. Tilannehan on se, että me ollaan kaksistaan ja hän selostaa mulle ääneen koko ajan jotain ihan kuin ymmärtäisin. Friidu ei siis vieläkään tajua, että olen KISSA ja ymmärrän juttuja vain, jos satun olemaan sillä tuulella. Esimerkiksi tossa yhdessä klipissä hän selostaa mulle, että tuossa on silta. Öööö...siis silta...pitäisikö kissaa jotenkin kiinnostaa? Ja sitten heti perään jotain niin tyhmää...niin tosi tyhmää. Toivottavasti Patrick -broidi eikä etenkään Veeti näe tätä. Ottakaa edes äänet pois.Tätä klippiä sen sijaan saa katsella kuka tahansa, koska olen huipulla.


Tässä muuten viimeistään kannattaa laittaa äänet takaisin päälle. On tosi keväinen fiilis ja linnut laulaa niin, että suu vettyy.


Aika paljon on FB:ssä ollut hampaisiin liittyvää kommentointia. Jos minun hampaissa on plakkia tai hammaskiveä tai sitä kauheaa syöpymätautia, niin ei se ainakaan hoidon puutteesta johdu. Annan friidun nykyisin jo aika hyvin pestä hampaat joka ilta ja syön muutaman hammasraksun joka päivä. Syömisestä tuli mieleen, että friidu tilasi netistä ainakin 50 purkkia lempiruokiani, Cosman ja Applawsin kana-katkarapusekoitusta. Harmin paikka, että niitä on ainakin 47 purkkia jäljellä, koska kyllästyin niihin just maanantaina.

Jotain muuta safkaa, please!


Täytin muuten viime maanantaina 11 kuukautta. Sattumalta kuulin, kun friidu selosti miesamatöörille, että kun ensi kuussa täytän vuoden, amatöörit juhlii sitä mun kanssa jo loppukuusta etukäteen. Kiva kuulla, mutta mitä ihmettä tämäkin nyt taas on? Jos ne suunnittelee menevänsä johonkin, niin asetun portaille esteeksi tällä tavalla.

Tästä ette kyllä mihinkään kulje!

Kohta kelit lämpenee. Pääsisipä mökille katsomaan, onko ulkotarha kunnossa talven jäljiltä.

Aika huvittavaa. Veeti the Isopeffa (siis se yksi hyvä brittikissatyyppi) luulee, että aion presidentiksi, kun kuittasin hänelle, että pystyn pyydystämään 10 kilon hauen ja syömään sen ja laitoin terveisiin Dali D. Trump...etti. Veetille on niin helppo syöttää kaikkia höhläjuttuja. Ei kai kissasta nyt voi presidentti tulla, vai voiko sittenkin?

Ai niin, yksi Ada -brittikissapimu on kiinnostunut musta FB:ssä. Sitä se kevät teettää - pimut alkaa piirittää peräkammarin poikaa.

Mukavaa viikonloppua!
T. Dali


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti