torstai 15. joulukuuta 2016

Tsau! Dali täällä

Jos tykkäät, voit käydä peukuttamassa
Nyt olis aika tärkeä juttu. Nimittäin pitäisi voittaa tuo Royal Caninin kilpailu, että saisi vuoden safkat tai edes kuukauden safkat, koska amatöörit eivät anna mun saalistaa lintuja eikä hiiriä. Tiedossa on nälkävuosi ellei voittoa tule. Osallistuin kisaan tällä kuvalla ja jos tykkäätte, käykää äänestämässä. Yhden äänen per päivä saa antaa. RC:n sivut ovat aika kelvottomat, koska mun kuvaa joutuu etsimään satojen kuvien joukosta. Se on aika loppupäässä. Näyttäisi siltä (ei ole varmaa), että menemällä minun FB -sivuilla (@dalithesurrealcat) olevasta linkistä , kuvani tulee heti esille ja sitä voi peukuttaa siinä.

http://www.kissanvuosi.fi/kuvakisa/?kuva=491Dali, the Pin-up!
Arvatkaa mitä? Minusta on tullut pin-up boy! Olen Brittikissakalenterin 2017 helmikuun komistus! Brittikissakalenteri on osa Brittiposti -lehden numeroa 4.

Brittiposti ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Lehden saa, kun liittyy Suomen Brittikissat Ry:n jäseneksi (www.brittikissat.fi). Kannattaa liittyä.

Uuden kiipeilypuun status ennallaan. Amatöörit purkivat puun ja laittoivat sen pariksi vuorokaudeksi pakkaseen tuulettumaan, koska FB:n brittikissasivuilta saatiin vinkki, että puussa saattaa olla joku haju, joka ei minua miellytä. No, puu tuotiin kieltämättä raikastuneena takaisin, mutta ei se kyllä kiinnosta yhtään. Tuossa kuvassa minut on nostettu puuhun ja just sattui tulemaan pari tinttiä parvekkeelle, niin viivyin peräti 10 minuuttia tuolla yläpedillä - ja sitten pois. Sen jälkeen en ole puussa käynyt.


Friidu on muuttanut ruokavaliotani niin, että saan joka päivä about 150 grammaa lihaa (possunlihaa tai broilerinsydämiä), yhden purkin/pussin märkäruokaa ja raksuja. Tarvittaessa märkäruokaa saa lisää, mutta yleensä nirsoilen niiden kanssa. Jos nirsoilen tosi paljon, saan palkkioksi enemmän lihaa. Lihatarjoilun syön aina salamana ja nuolen kupin kiiltäväksi.

Amatöörit lähtivät taas kerran lenkille ja kaupungille. Olin syönyt aamulla ja pitkän ulkolenkin jälkeen vaikka kuinka paljon . Silti pääsi vähän nälkä yllättämään ja piti syödä miesamatöörin lentokonetohvelit. Koska mulle on sanottu, että kaikki ruoka syödään ruokakupista eikä mitään makupaloja tiputella mistään keittiön pöydiltä, piti hirveällä työllä raahata ne tohvelit kaapista ensiksi tuonne bistron ruokapaikalle. Tänne tarvittaisiin yks anneberner purkamaan tätä amatöörien normiviidakkoa, niin omituisia juttuja noista turhista säännöistä syntyy. Noi reiät sit on mun hampaanjälkiä, heh.

Kun kerran on käsketty syödä kaikki ruoka ruokapaikalla...
Tässä ihan pieni otos mustarastaan jahtaamisesta. Meidän pihalla on oikeasti satoja lintuja ja käyn jahtaamassa niitä joka päivä. Linnut ovat liian kesyjä friiduamatöörin mielestä ja friidu pelkääkin koko ajan, että ei ole tarpeeksi valpas ja saan vielä jonkun saaliiksi.


Tästä eteenpäin laitan tuunattuja joulukuviani näytille. Joulun alla kaikki esitellään mun FB sivuilla (@dalithesurrealcat) vielä kootusti. Tämä kuva otettiin kännykällä tänään ja käskin friidun tehdä siitä vähän sellaista vanhanajan blingblingiä.

Mahtipontinen, eikö olekin?
Voikaa paksusti (näin joulun alla). Ainakin friidu on popsinut kaksi joulubuffettia ja voi jo nyt liian paksusti.

T. Dali, kesät talvet samat safkat

4 kommenttia:

 1. Paksusti voidaan, kiitos vaan! Henkilökunta kävi muuten äänestämässä kuvaa, ettei sinun raukan tarvitse tohvelia syödä. Toivottavasti tuolta tulisi voitto! - Kassinen ja Seppo

  VastaaPoista
 2. Kiitti kovasti kannatuksesta, Kassinen ja Seppo. Voittoa ei taida tulla, kun joku on onnistunut rohmuamaan 1200 ääntä (hieman epätodellista!), kun muut kuvat ovat enimmäkseen alle 10 äänen paikkeilla. Ehkä amatöörit vielä saavat mun safkat hankittua ja voivathan he itse vähentää syömisiään, kun kuulemma painoindeksit eivät ole suotuisat juuri nyt. T. Dali

  VastaaPoista
 3. Moi,

  Tiedän ettei tää oo sun ruokablogi, mutta jäi kiinnostamaan, että kun noin iso osa sun ruoasta on raakaa niin saatko vielä lisäksi vitamiineja (kalsiumia jne).
  Terv. kahden lihaa rakastavan pikkukollin ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Saan päivittäin parin sentin pätkän sellaista vitamiinitahnaa tuubista ja pienen määrän sydänraksuja, joissa kans vitamiineja. Amatööri ei ole kuitenkaan osannut laskea, riittääkö ne. Märkäruokakin on yleensä täysravintoa eli siinä pitäis olla kaikki tarvittavat mömmöt mukana.Raksuissa on kaikki aineet kans.

   Poista