keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Lomaltapaluu

Tsau! Dali täällä.

Olin melkein viikon lomalla Lemmikkihoitola Kissanpäivillä. Näin siellä vaikka kuinka monta kissaa ja tulin niiden kanssa juttuun, vaikka jotkut aluksi mulle sähisivätkin. Pelkäsivät tietty, kun olen tällainen karski kolli. Minulla oli oma kulmahuoneisto, mistä pystyi hyvin tarkkailemaan kaikkea. Sai siellä nukuttuakin hyvin. Friidu on tyytyväinen @LemmikkihoitolaKissanpaivat -palveluihin ja Kissamummo Tiina on munkin mielestä tosi kiva. Friidu sanoi, että nyt on ihan luksusta, kun on kivat ystävät, jotka ottavat mut hoitoon (vaikka olenkin välillä aika riiviö) ja sitten tarvittaessa on varalla tällainen erinomaisen hyvä hoitopaikka.

Kissahoitolassa otin ihan lunkisti
Amatöörit olivat reissussa. Sen vähän, mitä ymmärsin niiden höpinöistä, olen kyllä aika ihmeissäni. Jos ne ovat olleet Koreassa, niin miksi se ei mitenkään näy niistä. Luulisi, että olisivat edes jotenkin koreampina tulleet takaisin. Siellä Koreassa olivat jossain Soulissa. Sen verran osaan englantia, että pähkäilin, että niiden matka oli ilmeisesti joku kauneus- ja sielunhoitomatka, mutta täysin epäonnistunut sellainen. Jos oli tarkoitus, että friidu tulisi takaisin nätinpänä ja sielukkaampana, niin ei todellakaan tullut. Heti alkoi tavanomainen nalkutus, että lattialla muka olisi roskia.

Tuli sieltä Koreasta sentään jotain koreaa, kun mulle tuotiin tuliaisiksi juhlatamineet. Saan pitää niitä vaan erityistilaisuuksissa. Nyt ne laitettiin vähäksi aikaa, kun otettiin nämä kuvat. Yritin tosin syödä krakan. Kaulus on sellainen, että siihen voi laittaa joko kravatin tai kissanrusetin. Miksiköhän sitä muuten sanotaan kissanrusetiksi? Tietääkö kukaan?

Juhla-asu kuvausta varten ... eikö ole tyylikäs?
Krakan kanssa voi kurkata hyllystä
Ai miks en muka saa mennä hiiriä jahtaamaan kraka päällä?

Pääsin aamulla valjaslenkille ja oli kyllä tosi kivaa. Söin peräti kuusi broilerin sydäntä, kun normaalisti menee max. kolme. Söin kaikki muutkin kupit tyhjiksi. Pakko on nyt koisata selällään friidun sängyssä sulattelemassa. On se vaan niin kivaa olla kotona. Mukavaa viikkoa kaikille kissoille ja ihmisille. Vihdoinkin on syksy ja vähän viileämpää.

T. Dali

1 kommentti:

  1. No kyllä tuo kraka pn huippu korea.Mutta se miksi rusettia sanotaan "killiksi"tai kissanrusetiksi ei ole kyllä tietoa,mutta kravatti taitaa olla kotoisin Kroatiasta...vissinkin joo.T.Kadeprinssit Laajasalosta

    VastaaPoista