perjantai 12. tammikuuta 2018

Onneksi kissat ei juo viinaa

 Tsau kissat ja kaikki muut! Uusi vuosi on alkanut ja vihdoin on nähty aurinkokin. Tämä blogi on täynnä aurinkoisia kuvia. Niistä alkoikin olla jo vakavaa pulaa.

Päätettiin friidun kanssa näin vuoden aluksi pohtia, mitä tämä uusi alkoholilaki oikein tarkoittaa kissojen kannalta. Helpotuksen huokaus. Ei mitään, koska kissat ovat raittiita. Kuvitelkaa nyt kauhuskenaario, jossa kissat menisivät ostamaan pönikkäkaupalla neloskaljaa, lonkeroa ja limuviinoja Prismasta ja hoipertelisivat kotona (molemmat) päät sekaisin, ryntäilisivät pitkin kämppää riehakkaina, mouruaisivat ja oksentaisivat matolle. Ja krapula-aamuna olisi vatsat kuralla eikä jaksaisi lähteä valjaslenkille ja vain roskaruoka maistuisi. Olisihan se aika karmeaa, eikö vain?

Tällä viikolla on ollut sellainen huipputapahtuma, että friidu sai meikäläisestä maalatun muotokuvan. Katsokaa blogin oikealla olevaa palstaa, siinä se superhieno kuva on ylinnä. Veetin (joka on mun paras brittikissakamu) äiti Ulla Seiro maalasi tämän hienon taulun, kun friidu tarpeeksi kauan pyysi. Taulu on nyt kehystettävänä ja laitetaan siitä sitten uusi kuva, kun se on seinällä. Facebookissa sitä on ihailtu kovasti.

On tullut ulkoiltua aika paljon ja miesamatöörikin on ollut kiitettävästi mukana. Miesamatööri ei osaa oikein varoa mitään ja siksi pääsenkin ryntäilemään kaiken maailman ryteikköihin ja puihin, mistä minua on hankala saada pois. Olen tehnyt tosi pitkiä lenkkejä ja friidu on ollut tyytyväinen, että kaikki ulkoilut ei ole yhtä paikallaan vaanimista.

Täältä näkee aika hyvin

Tänään aamulla, kun friidun kanssa päästiin tuon rantamuurin aukon kohdalle, ryntäsin salamana ja loikkasin kauhean loikan ja ... HURRAA! ... sain päästäisen kiinni. Se vikisi ja kirkui kuin vimmattu, kunnes friidu tuli kiskomaan sen pois minulta ja päästi pakenemaan. Etsin sitä vielä 10 minuuttia ja sitten minut kannettiin rannassa toiseen paikkaan.

Eilen käytiin pikavisiitti mökillä. Kävin jäällä ja pääsin tarkastamaan ulkotarhan. En olisi millään lähtenyt mökiltä takaisin kaupunkiin, mutta pakotettiin.Ulkotarhassa oli kaikki hyvin

Laitetaan tähän oikein monta aurinkokuvaa, kun friidu niin tykkää näistä.

Yks koira vaan meni tosta ohi

Kattokaa Veeti, Maisteri ja etenkin Hilla ... olen hurjan komea saalistaja

Menisinköhän sittenkin vaanimaan hanhia?


Kattokaa, mitkä värit!
Kipitän joka aamu näillä kivillä, vaikka välillä ne ovat jäässä ja liukkaat.Tässä on yksi klippi edelliseltä viikolta. Näkee, että miesamatööri antaa minun mennä seikkailemaan jänniin paikkoihin. En yhtään väitä, etteikö friidukin antaisi, mutta voi olla, että kieltoja häneltä tulee hiukan enemmän.


Laitan loppuun tällaisen kauniin kuvan, missä haaveilen tämän alkaneen vuoden tulevista hiirisaaliista, kunhan hiirestyskausi nyt äkkiä käynnistyisi.

Dreaming of 🐀🐁🐭🐭

Hauskaa viikonloppua kaikille  - ja onnea näytelmiin niille kissakamuille, jotka osallistuvat.

T. Dali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti