keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Dali kotitöissä

 Tsau kissat ja ihmiset! Dallura täällä.

Ollaan oltu friidun kanssa jo toista viikkoa kahdestaan ja puuhattu tosi paljon kaikkia arkisia asioita kimpassa. Kaikista isoin juttu oli kuitenkin se, että saalistin rantakivikosta rotan tai sitten se oli jättiläishiiri. Meillä ei ole kuvaa saaliista. Sen oli kyllä friidun mielestä pakko olla rotta, koska se oli hiireksi ihan liian iso. Friidu sai ihan hepulin, kun en päästänyt sitä irti suustani ja otus huusi ja rimpuili. Friidulla oli onneksi hansikkaat kädessä ja se sai rotan irroitettua ja heitettyä pois. Oli hengissä vielä. Friidu ilmoitti mulle painavin sanakääntein, että tämä ei todellakaan saa toistua.

Tässä klipissä keikun taas rantakivikolla, kuten joka ikinen aamu. Tutkin kaikki kivenkolot ja välillä käyn vähän kahlailemassa. Meillä oli tällä viikolla yksi upea ulkoilupäivä, melkein kesäkeli. Rannassa kävelijöistä tosi moni pysähtyy katselemaan touhujani ja käyn heitä usein häntä pystyssä moikkaamassa niin, että saavat ihailla kiiltävää turkkiani.


Me ollaan puuhattu kotona kaikenlaista. Olen auttanut friidua mm. siivoushommissa, vaatekaappien järjestelyssä ja jumppaamisessa.

Tämä on minun uusi lojumispaikkani,
peitän telkkarista tekstityksen aika hyvin, kun olen tässä.

Friidun vaatekaapeissa on todella toivomisen varaa järjestyksen suhteen. Jouduttiin vähän sumentamaan noita roikkuvia rytkyjä, kun ne eivät ole mikään silmän ilo, vaikka kaapista jotain poistokelpoista karsitiinkin. Kaapin ainoa silmänilo olen minä.

Aika surkeita rytkyjä roikkuu täällä, kaikki joko mustaa tai valkoista.

Etkö sä tuon enempää karsi noita lumppujasi???
Friidun työpöytäkin vaatisi järjestelyä. Sillä on näköjään jo kaksi yhden hinnalla kuponkeja
 joulubuffetteihin. Pääsenköhän mä sen kanssa vaikka Kulosaaren Casinolle?

Tässä laatikossa on aika vinkeä istua, näkee ja kuulee (huom korvat) hyvin, mitä friidu puuhaa.
En muista, olenko esitellyt tämän tähystyskoppini, joka minulle tehtiin stadin parvekkeelle. Täällä on sellainen iso, viisi metriä korkea parveke, jota ei voi lasittaa. Sen takia minua ei päästetä parvekkeelle yksin muuten kuin tähän pikkuiseen koppiin. Tykkään olla etenkin aamuisin täällä tiiraamassa pihan lintuja ja tänne hankittu kiipeilypuu kelpaa, vaikka se toinen, vuosi sitten ostettu iso puu olohuoneessa ei vieläkään kiinnosta.Friidu kuvasi meidän joka-aamuista ulosmenorituaalia. Pyörin hississä aina samanlaiset ympyrät. Hissi on sisältä vaaleanvihreä, mikä tekee tästä videonpätkästä aika kalsean.Lauantaina friidu menee kuulemma Messuhalliin, missä tapaa ainakin joitakin kissakamuista, kuten Kassun, Wenricon, Uccon ja Nebbin ja tietysti friidu myös tapaa heidän henkilöstöään. Minua ei tietenkään saa ottaa mukaan, kun en ole näytelykissa. Toivottavasti friidu saa otettua edes jotain kuvia kissakamuista, niin voin sitten ihailla niitä.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille.

T. Dali, kotitöissä täys kymppi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti