perjantai 17. marraskuuta 2017


Tsau! Dali, mökkitontin kruunaamaton kuningas täällä.

Huomaatteko, miten ylhäisesti tähyilen kauas nähdäkseni kaikki hiiriläänitykseni kerralla? Pääsin eilen mökille ja meillä oli superhieno sää ollakseen marraskuun puoliväli. Friidu puolestaan on niin masentavan mielikuvitukseton, että tajusi tätä uljasta kuvaa käsitellessään vain sen, että mun kynnet pitää leikata. Huoh.

Tarkastin kaikki paikat mökillä ja olin tosi pettynyt, kun tajusin, että ei jäädäkään yöksi. Käytiin vaan korjaamassa jotain lämmityksen säätösysteemiä sähkökatkon jälkeisestä vikatilasta. Ei kiinnosta, mulla on oma lämmityksen säätöjärjestelmä. Siitä tulikin muuten mieleen, että tuolla brittikissasivuilla on alkanut esiintyä huolestuttavassa määrin kuvia, missä kamut on puettu vaatteisiin. Jopa Patrick -broidi!!! Nyt ristin joka ilta kynnet ja rukoilen, että friidu ei vaan mene ostamaan mulle mitään vaatteita. Minulla on enimmäkseen kuuma ja viime talvenakin olin 10 asteen pakkasella ulkona lenkillä ongelmitta.

Uusi lajitunnistus: vaakahäntäruippa

Mihin kalusteet ovat hävinneet ... missä on kesä?

Vesi on todella korkealla

Kivaa olla auringonpaisteessa, turkki kiiltää

Tässä oli kesällä hiiri


Ähhh...puhhh...olenkohan lihonnut (5,7 kg)

Mää täällä vaan, älkää säikähtäkö ... ei oo karhu 😂

Laitan tähän vielä hampaidenpesuvideon, jos joku ei ole sitä nähnyt. Hampaat jynssätään joka ilta ja vaikka kuvasta muuta voisi päätellä, friidu harjaa ihan kevyesti vaan. Olen pikkuhiljaa alkanut tykätä tästä touhusta. Tästä voi päätellä, miten karut olot minulla on amatöörien kanssa, kun tämäkin tuntuu hemmotteluhoidolta.


Perjantai-illan päätteeksi huikea jännitysnäytelmä. Friidu on editoinut vain lyhyen klipin kaikista jännimmästä kohdasta. Koko video olisi noin puoli tuntia samaa huikeaa menoa. Meidän tunnin päivittäisestä ulkoilusta puolet menee nykyisin näissä vaanimistehtävissä ja sitten mut pakotetaan liikkeelle.


Friidu oli viikko sitten Messuhallissa ja tapasi paljon brittikissoja ja heidän henkilöstöään. Oli kuulemma kiva nähdä kaikki livenä. Sain tuliaisiksi Weetboyseilta huopapalloja ja friidulta sellaisen jännän lelun, josta ei ole vielä esittelykuvia.

Amatöörit puhuvat taas kummia. Vaikuttaa siltä, että pääsen kohta hoitopaikkaan passattavaksi. Jostain hileestä ne puhuu ja pääsiäisestä, vaikka ne höhlät ei tajua, että nyt on marraskuu. Täytyy laittaa ne tarkkailuun.

VeeDee on julkaissut superhyvän joulubiisin ja yritän päästä manageriksi, jotta voisin julkaista biisin yksinoikeudella FB sivuillani. Pitäkää peukkuja fanit, että saisitte ensimmäisten joukossa kuulla tuoreen joulurallin. Sopimusneuvottelut ovat vielä kesken.

Hyvää viikonloppua kaikille kissoille ja ihmisille. Eläkää rennosti, mutta reippaasti.

T. Dali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti