maanantai 3. heinäkuuta 2017

Dali käy kiipeilypuussa

Tsau! Dali täällä. Mukavan kolea tämä kesä täällä etelässä, mutta minä tykkään. Toivottavasti lomalaisille on kauniit säät, että saavat akut ladattua ja jaksavat sitten palvella kissojaan.

Olin viime viikon lomalla minäkin. Amatöörit häipyivät sadetta pitelemään Rankkaan, missä olikin rankkasadetta melkein joka päivä ainakin jonkin aikaa. Minä pääsin tuttuun hoitopaikkaan, josta raportoitiin amatööreille, että olin ollut kiltti, mutta vähän vaisu. Ruoka maistui ja uni, mutta eipä sitten juuri muuta. Friidu epäilee, että ihan kaikkia asioita ei amatööreille kerrota, koska tuskin olen hoitopaikassa hyppimättä keittiön pöydille, kun teen sitä kotonakin nykyään koko ajan. No, saan kuitenkin mennä sinne jatkossakin passattavaksi.

Friidu on kieltämättä aika ovela. Joudun kiipeämään kiipeilypuun ylätasanteelle muutaman kerran päivässä tsekkaamaan, onko siellä Cosma Snacks -herkku. Friidu laittaa herkun sinne pari kertaa päivässä niin, että en huomaa ja joudun monta kertaa turhaan kapuamaan ylös tarkistamaan, onko sinne laitettu mitään. Välillä jään sinne istuskelemaan vähän pidemmäksi aikaa, mutta kertaakaan en ole niissä lötköpesissä vielä nukkunut. Kiipeilypuu on ollut yli puoli vuotta täällä enkä vilkaisisikaan sinne päinkään ellei pitäisi tarkastaa ne Cosma Snacksit.


Pari minuuttia täällä korkeuksissa riittää hyvin.

Täällä on ihan tylsää.

Minulla on myös tällainen typerä vauvojen lelu, jonka kanssa en leiki, mutta sen sisälle amatöörit laittavat kerran päivässä vähän hammasraksuja ja sydänraksuja, jotka ovat suurta herkkuani. Kova työ ronkkia ne pois sieltä. Odotan tässä, että herkut laitetaan leluun.

TYHJÄ. Missä raksut viipyvät!!!
Friidu tykkää ottaa kännykällä ulkona tällaisia istumakuvia, kun pysähdyn maisemia katselemaan ja suunnittelemaan seuraavaa ryntäilyä.

Tämä on mökiltä parin viikon takaa, odotan sudareita

Nätti ruusu, menin aamulla pissalle tähän puskaan...lannoitetta kaipasi.
Friidu tykkää tuunata kissapotretteja ja niitä on tässä iso liuta. Koittakaa kestää. Poseerasin friidun mieliksi pitkään ja hartaasti, mutta valaistus oli sen verran kehno, että suurin osa kuvista meni pilalle.

Mukavaa viikkoa kissakamut ja ihmiset. Jos olette lomalla, nauttikaa auringosta ja ottakaa sateestakin ilo irti. Sateella kissa (paitsi megapeffaiset, kuten Veeti) voi säntäillä kotona huoneesta toiseen ja huonekalujen päältä niin kovaa kuin pystyy. Se on kivaa.

T. Dali

3 kommenttia:

  1. Hei Dali! Sinusta on tosi hienoja kuvia ja hyvä että "jaksat" joskus olla kuvattavana. Olen lukenut plogiasi muutaman viikon ja odotan aina innolla uuden jutun tulemista. Siis tosi hauskasti osaat kirjoittaa.... mukavaa kesän jatkoa sinulle ja amatööreille. T. Asta Parkkinen ja Sasu

    VastaaPoista
  2. Tsau Asta ja Sasu! Kiva kuulla, että ploki viihdyttää ja leppoisaa kesän jatkoa teille myös. Olen niin kuvauksellinen, että jopa friidu välillä onnistuu ottamaan kivoja kuvia 🤣 T. Dali

    VastaaPoista
  3. Tsau Asta ja Sasu! Kiva kuulla, että ploki viihdyttää ja leppoisaa kesän jatkoa teille myös. Olen niin kuvauksellinen, että jopa friidu välillä onnistuu ottamaan kivoja kuvia 🤣 T. Dali

    VastaaPoista