torstai 13. huhtikuuta 2017

Hyvää päästäistä!

Tsau kissakamut ja ihmiset! Dali täällä.
🐣🐤🐣🐤🐣🐤🐣🐤🐣🐤🐣🐤
Samalla, kun toivotan teille Hyvää Päästäistä, tähyilen, josko sää paranisi ja sittenkin mentäisiin edes yhdeksi yöksi mökille. Räntäsade lakkasi, mutta koleaa on.


Miesamatööri palasi sukellusreissultaan kotiin ja kun avain rapsahti oveen, ryntäsin heti vastaan. Olipa tosi kiva, kun riehumiskaveri tuli takaisin. Vaikka ollaan me tosi hyvin friidunkin kanssa pärjätty kaksistaan. Meillä on ollut kaikkia kivoja leikkejä ja olen oppinutkin jotain, kuten pysähtymään, kun friidu sanoo "odota". No, en ihan aina, mutta enimmäkseen. Friidu vaan ei anna mun riehua samalla tavalla kuin miesamatööri, koska puren kuulemma liian kovaa.

Mulle ei oikein maistu ruoka ja friidu polttaa kohta päreensä, kun lappaa joka päivä ruokaa roskiin. Raakalihaa ei kuulemma anneta muutamaan viikkoon, kun on jo viikon annokset menneet lyhentämättöminä roskiin. Syön vähän yhtä märkäruokaa ja jonkin verran raksuja ja friidun tilaaman kokeiluerän makrilli- ja sardiinimärkäruuat upposivat hyvin, mutta niitä ei ollut kuin yksi purkki per maku. Friidu epäilee, että jos niitä tilataan 20 purkkia, ne eivät enää maistu. Pakasteseitäkin kokeiltiin ja söin pienen palan, mutta en sitten enempää. No, ei siinä seissä kyllä juurikaan energiaa tai ravinteita olisikaan. Kahdessa viikossa paino oli pysynyt melkein samana, 20 grammaa pudotusta. Mun kuulemma kuuluisi vielä kasvaa eikä kutistua. Herkkutikut ja Cosma snacksit kyllä maistuisivat, mutta niitä tippuu hyvin säännöstellysti.

Mämmiä olen saanut joka päivä puoli teelusikallista ja nyt pääsiäisenä saan kuulemma ruokalusikallisen, kun se on mulle vartavasten suunniteltua Axilur -mämmiä. Mitä se mahtaa tarkoittaa? Friidu paljastaa teille, että mämmin sekaan on jauhettu yksi Axilur -tabletti ja saan kolmena päivänä tällaisen isomman mämmispesiaaliannoksen. Kattokaa videolta, kuinka hyvää se on. Friidu höpisee, että loppukuussa mennään Drive-in rokotukseen, jossa annetaan kolmeksi vuodeksi kolmoisrokotus ja ehkä otetaan myös rabiesrokotus. Sen takia syön Axilur -mämmiä. En tiedä, mitä rokotus tarkoittaa, mutta varmaan se selviää. Olisikohan se joku Drive-in-hespurkeri, jossa mulle tilataan kolmikerroshiirulainen rabumausteella?Tänne rantaan on tullut hirveästi isoja vesilintuja pesimään. Friidu ei päästä minua niiden lähellekään, vaikka kuinka kiskon. Näin ensimmäisen kerran elämässäni sorsan ihan läheltä ja jäätiin katsomaan tätä tosi-TV:tä ainakin vartiksi. Ottaa niin päästä, kun friidu pitää valjaat tiukalla just nyt, kun kaikki paikat on täynnä upeita lintuja.Tänään aamulla tuli räntää ja amatöörit arvelivat, että käännyn alaovelta takaisin sisälle, kun tajuan, kuinka kurja keli on. No, minua ei räntäsade haittaa ja niin me paineltiin friidun kanssa rantaan ja 40 minuutin kuluttua litimärkä friidu halusi kotiin, joten suostuin lähtemään.


Viettäkää kissakamut ja kotiväki mukava pääsiäinen ja jos keli on kolea, pysykää sisällä ja lukekaa vaikka minun blogejani. Tässä näitä pääsiäistervehdyksiä vielä.

Nyt just paistaa aurinko ja parvekkeella on mukavan lämmintä

Saan koskea vain pajunkissaan, mutta en noihin keltaisiin kukkiin ollenkaan.
Hyvää Päästäistä!
T. Dali

4 kommenttia:

 1. Hyvää päästäistä sinullekin Dali, ja amatöörille kanssa! :) T.Mimmi&Alfred

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsau Mimmi&Alfred. Kiitos samoin, hyvää pääsiäistä. T. Dali ja amatöörit

   Poista
 2. Hauskaa pääsiäistä! Yritä syödä muutakin kuin mämmiä, ehkä tuollainen sorsa olisi hyvä pääsiäispaisti! - Kassinen ja Seppo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsau Kassinen ja Seppo. Joo, oon nyt vähän syönyt, mutta friidu ei päästä lähellekään sorsia. Seuraavassa blogipäivityksessä kantelen kaikille, miten se pilaa mun kissatouhut tuolla ulkona. Muuten kyllä ollut kivaa pääsiäisenä. Mukavaa viikkoa teillekin. T. Dali

   Poista