perjantai 19. lokakuuta 2018

Syysulkoilua ja blogin julkaisutiheys

Tsau kissat ja ihmiset! Dali täällä.

Ihan ensiksi sellainen ilmoitusasia, että blogi päivitetään jatkossa harvemmin. Friidu on päättänyt monen vuoden jälkeen alkaa katsoa telkkarista muutakin kuin uutiset. Miesamatööri istuu kaukosäädin kädessä olohuoneen telkkarin edessä ja joka ilta on tullut joltakin kanavalta kiinnostavaa miesten ohjelmaa. Friidulla on ollut joku vanha telkkari, mistä ei ole näkynyt YLE Areenaa eikä siihen ole saanut HBO:ta. Nyt kaikki muuttuu. Friidu osti uusinta mallia telkkarin itselleen ja aikoo istua sen ääressä illat pitkät katselemassa ihania sarjoja ja leffoja. Ei siis ole aikaa enää roikkua facebookissa eikä kuulemma ehdi päivittää mun blogia kuin ehkä kerran kuussa tai jos jotain superkivaa on tapahtunut. No, mun elämästä on kyllä kaikki kerrottu täällä blogissa jo sataan kertaan viimeistä vessapellettiä myöten. Friidu käski sanoa blogin seuraajille, että mun Facebook -sivuja kyllä päivitetään edelleenkin usein ja sinne tulee aiempaa enemmän kuulumisia, joten käykääpä fanit facessa tykkäämässä @dalithesurrealcat, niin saatte tuoreita tapahtumia tiedoksi.

Sen telkkarin takia täällä yläkerrassa on kaikki myllätty uusiksi ja yksi sohvakin, minkä alla aina nukuin, on myyty kirppiksellä. Ei taas kissaa ajatellut friidu itsekkyydessään lainkaan. Kiipesin kaiteelle (jotkut muistavat tämän kaidejutun ...) heti, kun sohva vietiin sen edestä pois, mutta ei siinä ollutkaan kivaa. Tässä vielä kertauksena se kauhukuva, kun puolivuotiaana taaperona loikoilin kaiteella, pudotusta olohuoneeseen melkein neljä metriä.

Mitä sä friidu kiljut, ei tässä mitään hätää ole (Dali tässä 6 kk).

Nyt kaiteen edessä on friidun työpöytä ja friidu tykkää uudesta järjestelystä. Mä olen friidun niskatukena aina, kun se käsittelee musta otettuja kuvia ja sanelen täältä niskasta käsin myös blogitekstit.

Kirjoitetaan blogia, pitää olla tarkkana, mitä friidu sinne säveltää

Kyllä täällä stadissakin on mukavaa ulkoilla. Olen tällä viikolla nähnyt jäniksen ja katsellut sorsia ihan metrin päästä joka päivä ja tänään pistin varpusparveen vipinää. Friidu otti eilen hirveästi ulkoilukuvia, kun miesamatööri oli taluttimen päässä. Tässä osa niistä kuvista, loput tulee seuraavassa blogissa tai mun FB -sivuilla.

Nyt sorsat tulee kylmää kyytiä!


Ei hiiren hiirtä kivikossa 😒


Viittiks perustella, miksi en saa mennä tonne kaislikkoon!


Oisko sittenkin hiiri?

Häivytään, ei täällä oo mitään.

Apua, tuolla on jänis!


Onneks mun ei tarvitse haravoida näitä


Kotiinpäin en suostu kävelemään koskaan omin jaloin,
koska haluan jatkaa ulkoilua

Kaikille Tampereen kissanäyttelyyn osallistuville hienoja kokemuksia, paljon palkintoja ja menestystä!

Mukavaa viikonloppua ja syksyn jatkoa. Käykää FB -sivuillani.

T. Dali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti