maanantai 30. heinäkuuta 2018

Huhhuh, helle on syvältä

Tsau kamulit! Dali täällä. 

Oltiin monta päivää mökillä kuumuudessa ja tänään siirryttiin kaupunkipätsiin. Välillä mökillä sentään tuuli ja on ollut vähän virkeämpi olo. Olen ollut aamuisin aika vauhdikas ja juoksentelen narun päässä, kun amatöörit juovat aamukahvia ulkona. Iltapäivät nukun ja illalla on päästetty taas ulos. Tarhassa en ole kauheasti päiväsaikaan kuumuudessa oleillut, mutta yöllä siellä on ollut mukavaa paitsi nyt pari viime yötä, kun ampparit ovat ihan vauhkoina. Amatöörit ovat olleet helisemässä niiden kanssa. Saa olla tosi tarkkana, kun ulkona syö, että ruokaan piiloutunut amppari ei mene suuhun. Miesamatööriä yksi pistikin kieleen, kun haukkasi leipää ja amppari oli mennyt salaatinlehden väliin. Onneksi hän ei ole allerginen amppareille - oli sitten tämän kesän kahdeksas pisto. Mun saaliit ovat olleet päästäisiä ja sisiliskoja, mikään muu ei tunnu tässä kuumuudessa liikkuvan. Friidu näki, kun kaksi oravaa juoksi talon alta, mutta mä vetelin sikeitä just silloin.

Tässä mä etsin päästäistä, joka oli ensiksi suussa ja sitten se tipahti johonkin.



Friidu on suihkutellut suihkupullolla mun selän märäksi. En tykkää, mutta kai se oloa viilensi. Kylmäpatruunalla silittely ja märkäpyyhkeet ovat olleet ahkerassa käytössä myös ja etenkin se kylmäpatruuna on kiva. Vettä pitää juoda tosi paljon näillä keleillä. Mulla meni vatsakin sekaisin ja friidu epäilee, että märkäruoka oli seissyt liian kauan kupissa, vaikka friidu on yrittänyt heittää ruuanjämiä pois heti, kun ne ovat seisseet yli kaksi tuntia. Maitohappobakteerit auttoivat.


Muuten vaan catwalkkailen.


Nämä kuvat ovat joltain aiemmalta mökkikeikalta, kun friidu ei ole nyt jaksanut juosta kameran kanssa mun perässä.

Tänne tontille tuli dinosauruksen munia ja mä kiipesin niiden päälle.

Silloin joskus, kun vielä satoi, lokit tulivat nurtsille sateen jälkeen. Vahtaan niitä.
Mietin tässä, jäisikö sisälle vai menisikö tosta luukusta ulkotarhaan.
Friidu tuli hakemaan mut sisälle, menin piiloon.
Stadissa on vihdoin asennettu verkko-ovi parvekkeen oveen ja nyt ovea voi pitää auki. Oven edessä on kiva lojua, kun tulee vähän viileämpää ilmaa sisään.

Ai mitä asiaa?

Parempi olis ilman mitään ovea, mutta on tää verkko-ovikin hyvä.

Krooh

Onks pakko ottaa kuvia?

No okei, onko tämä hyvä poseeraus?

Mutta sitten se katastrofiuutinen. Mä epäilen, että amatöörit häipyy taas johonkin ja mut viedään tuttaville hoitoon. Kuulin, kun amatöörit selostivat jotain ihme juttuja jostain saaresta, missä on ollut perserakki 🤔😯 Raportoin, kun tiedän enemmän. Onkohan se perserakki jotain sukua isopeffa Veetille, vaikka onkin koira?
Koitetaan kissat ja ihmiset lusia nämä kauheat hellepäivät kunnialla.
T. Dali, koleat kelit kehiin

1 kommentti:

  1. Such cute videos that you took of your cat! I love the photos you took as well with him looking out the window. Thanks for the share, hope you have a fantastic rest of your day. Keep up the posts!

    World of Animals

    VastaaPoista