tiistai 25. joulukuuta 2018

Joulunpyhiä ja Hyvää Uutta Vuotta 2019

Tsau kissat ja ihmiset. Dali täällä.

Jouluruuat oletettavasti möyrivät kissojen ja ihmisten vatsoissa. Täällä oli aika maltillista syömistä eikä mullekaan annettu muuta ylimääräistä kuin katkaravut. Amatöörit päättivät, että nyt oli viimeiset jouluruuat ever, kun Wotkinin pikkukinkun sai heittää kelvottomana roskiin. Stokkan herkussa on aina ollut ihan super hyvää lanttulaatikkoa. Nykyisen S-Herkun lanttulaatikko oli kaukana siitä, mutta kelvollista, vaikkakin vähän kitkerää. Onneksi sentään on suklaata ja karkkia kaapit täynnä, kun amatöörit ryntäsivät klo 7 aattoaamuna hamstraamaan suklaarasioita ja joulukarkkeja 50% alennuksella. Friidu tosin aikoo aloittaa painonvartioinnin tavoitteena ainakin kolmen kilon kevennys. Minun ei tarvitse vartioida, koska paino on pysynyt 5.8 kilossa jo joulukuusta 2017 eli tasan vuoden. Friidu arvelee, että tämä on lopullinen painoni, kun kohta täytän jo kolme vuotta, ja on helpottunut, kun osaan itse pitää painosta huolta.

Syön päivittäin kaksi annosta märkäruokaa (jätän tosin siitä melkein aina osan), 80 grammaa broilerinsydämiä tai muuta raakalihaa ja kuivamuonaraksuja sekä vaihtelevan määrän cosmasnacksieita ja herkkutikun paloja. Kupissani on aina raksuja (Concept for Life, British Shorthait). En ikinä ahmi ruokia, olen pikemminkin nirso. Ihmisten ruokia minulle ei ole annettu kuin jäätelöä, katkarapuja ja joskus saan lusikallisen jugurttia. Niitä kolmea itemia osaan kerjätä, vaikka muuten en koskaan pyydä mitään ruokaa.

Friidu tuunasi läjän joulutervehdyksiä. Laitan ne tähän näytille. Jos haluatte, kommentoikaa FB-sivuillani, mikä on kivoin.


Musta

Jouluteemaa vailla


Pallon sisällä vaaleansininen


Joulunpunainen
Friidu tykkää tästä





Oltiin molempien amatöörien kanssa ulkona joulupäivän aamuna jo yhdeksän maissa. Lunta tuprutti ja oli nollakeli. Tykkäsin laukata lumessa, kun vaihteeksi tarkeni ja oli ulkoiluvajetta, koska eilen en halunnut kovassa pakkasessa olla ulkona kuin 10 minuuttia. Myyrille en sitten suonut joulurauhaa, vaan jahtasin niitä armottomasti yhdessä ojassa. Ryntäilin puissa, juoksin kaislahuiskan ja lumipallojen perässä ja ihan muuten vaan. Kyllä oli kivaa.




Täältä näkee kaikki saaliit
Mitä asiaa sulla taas on, friidu?
Ja sitten paljastetaan vuoden 2018 kuva, otettu tänään aamulla. Friidun mielestä tämä on yksi parhaita tilannekuvia. Olen kuulemma tässä supersuloinen ja ihan parasta, että vuosi lähenee loppua tällaisissa talvisissa merkeissä. Me niin nautitaan talvesta friidun kanssa.

Vuoden 2018 Dalikuva 💗 25.12.2018

Friidu laittaa blogin toistaiseksi jäähylle, mutta ei lopullisesti. Satunnaisia päivityksiä voi tulla vuonna 2019. Seuratkaa fanit facebook -sivujani, jos haluatte pysyä vauhdissa ja vaarallisissa tilanteissa mukana.


Kissakamuille oikein hyvää ja saalisrikasta vuotta 2019 ja kissakamujen kotijoukoille entistäkin parempaa palvelualttiutta ja runsaita kissanruokavarastoja.

T. Dali ... ja myös amatöörit toivottavat kaikille Hyvää Uutta Vuotta

4 kommenttia:

  1. Vauhti Dalille ja amatööreille kiitos,että saadaan seurata teidän elämää (varsinkin ulkoilma sellaista,kun se on enempi harvinaista,näissä kissapiireissä)!!!Toivotaan reipasta vuoden vaihdetta ja hyviä kohtaamisia myyrillä ja ilman!Toivoo (enempi sisätiloissa viihtyvät palvelijat)ja Lumiprinssit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsau Uljaat Lumiprinssit. Kiva, kun seuraatte mun seikkailuja ja noiden amatöörien edesottamuksia. Hyvää Uutta Vuotta teille myös. T. Dali

      Poista
  2. Täällä on niitä päivityksiä ooteltu, kun ei sitä veispukkia ole ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys. Voi harmi. Dalin kuulumiset on nyt pelkästään facebookissa, kun tämän blogin ylläpito siinä rinnalla on aika työlästä ja iso osa blogin seuraajista on facebookussa. Olisiko mitenkään mahdollista, että tulisit sinne seuraamaan Dalin touhuja? @dalithesurrealcat osoitteella löytyy. Kiitos mielenkiinnosta! Terv. Anna-Maija

      Poista