perjantai 12. toukokuuta 2017Tsau kissakamut ja ihmiset! Dali täällä. Nyt aika lyhyt blogi, kun friidu on niin kiireinen olevinaan.

Varisjuttu ekaksi. Minua ja friidua on alkanut seurata tuolla rannassa yksi varis, joka on varsinainen riesa. Se tulee parin metrin päähän ja friidu oikeasti pelkää sitä. On nimittäin aika iso. Mä en tietty pelkää ja voisin hyökätä sen kimppuun ja näyttää sille kaapin paikan, mutta friidu ei anna. Me ei nyt sitten tiedetä, miten tyypistä pääsisi eroon, jotta kunniallinen kissa saisi rauhassa ulkoilla. Katsokaa itse, mikä röyhkimys.


Muuten tuolla rannassa on ollut aamuisin upeaa ulkoilla. Saalispotentiaalia on hirveästi. Etutassujen välistä on riistetty taas hiiri ja jopa sisilisko. Friidu ei anna pitää saaliita, mikä on aika törkeää. Valkovuokot ja rentukat kukkivat ja tuomissa on jo kukannuput. Kyllä tämä kevättä on, vaikka lunta välillä tuleekin.

Haaveilen vesille pääsystä

Friidu pelkää, että lankku romahtaa hänen allaan tai että just,
kun hän on lankulla, lähden ryntäämään ja tasapaino menee

Tässä yksi kiipeilyklippi, puussa oli kottarainen. En vaan saa mennä korkealle.


Tänään aamulla friidu hikeentyi, kun otin pienen mutakylvyn, heh. Rentukat kukki niin nätisti, että piti ihailla.Mökille olisi kiva päästä, mutta just, kun tulee hyvät kelit, amatööreillä on muuta menoa. Nautitaan silti keväästä.

Tässä vielä kuva, kun olen pyykkikorissa. Menen aina koriin, kun siihen laitetaan puhtaita pyykkejä. Eikö se ole kissan toimenkuvaan kuuluva duuni?


Riehakasta viikonloppua!
T. Dali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti